Vavada aplikacja czy lepsza od przeglądarki
Vavada aplikacja czy lepsza od przeglądarki
Hej, od kilku dni zastanawiam się nad instalacją vavada aplikacja na swoim smartfonie i chciałbym poznać Wasze opinie na temat tego, która forma jest wygodniejsza. Obecnie korzystam z przeglądarki mobilnej i nie narzekam, ale widzę, że wiele osób chwali aplikację za szybsze działanie i dodatkowe funkcje. Czy faktycznie warto poświęcić chwilę na instalację, czy to tylko różnica kosmetyczna? Zależy mi głównie na płynności gier i szybkości ładowania, bo czasem podczas gry zdarzają mi się małe przycięcia, co jest denerwujące. Czy w aplikacji jest dostęp do wszystkich gier i promocji, czy jednak jakieś ograniczenia są? Będę wdzięczny za Wasze doświadczenia, bo nie chcę instalować czegoś, co okaże się zbędne.
Re: Vavada aplikacja czy lepsza od przeglądarki
Szczerze mówiąc, przez długi czas byłem zwolennikiem wersji przeglądarkowej, ale po zainstalowaniu vavada aplikacja muszę przyznać, że różnica jest odczuwalna, zwłaszcza jeśli chodzi o szybkość działania. Aplikacja ładuje się praktycznie natychmiast, a gry działają płynniej, bo nie musisz przeładowywać całej strony za każdym razem, co przy slotach z grafiką 3D robi ogromną różnicę. Dodatkowo dostajesz powiadomienia o nowych bonusach bez potrzeby logowania, co dla mnie jest dużym ułatwieniem, bo często zapominam sprawdzać promocje na stronie. Jeśli chodzi o dostępność gier i promocji, to praktycznie nie ma różnic, wszystko to samo co na stronie, więc nie musisz się martwić, że coś stracisz. Jedyny minus to konieczność pobrania pliku APK ze strony, bo w sklepach nie ma aplikacji, ale instalacja jest prosta i bezpieczna. Jeśli chcesz sprawdzić szczegółowe porównanie i instrukcję instalacji, to zajrzyj tutaj vavada aplikacja. Moja rada to przynajmniej przetestować aplikację przez kilka dni, bo myślę, że szybko docenisz jej wygodę, zwłaszcza jeśli grasz regularnie w podróży.